slider-fietsen


Op het moment dat een kind staat ingeschreven als leerling van onze school worden de ouders in principe lid van de oudervereniging, tenzij zij hiertegen bij de secretaris van de oudervereniging bezwaar maken. Het lid worden van de oudervereniging gebeurt op vrijwillige basis. De afgelopen jaren waren vrijwel alle ouders lid van de oudervereniging.
Wanneer de secretaris van de oudervereniging geen bericht van bezwaar ontvangt, worden de ouders/verzorgers geacht lid te zijn.

Als lid van de oudervereniging wordt u geacht de ouderbijdrage te betalen ter financiering van activiteiten. De jaarlijkse contributie aan de oudervereniging bedraagt € 20,- per kind en
dient liefst voor 30 september overgeschreven te worden op NL43RABO0374657998 t.n.v. Oudervereniging Roncallibasisschool. Bij de overschrijving graag de naam van uw kind en de groep waar hij of zij in zit vermelden.
Bij vragen kunt u de OR Roncalli altijd benaderen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Een ouderraad is een uit en door de ouders gekozen groep die allerlei activiteiten organiseert ten behoeve van de leerlingen op de school en hun ouders en die de vrijwillige ouderbijdrage beheert. De doelstellingen en taken van de ouderraad staan beschreven in een huishoudelijk reglement of in statuten.
De ouderraad houdt zich bezig met allerlei ondersteunende functies op school, zoals het organiseren van feesten en activiteiten en zitting nemen in werkgroepen. Ook bevordert de ouderraad contacten tussen ouders en de school en ouders onderling.

Namen en adressen ouderraad:

Maud Beekman                Voorzitter

Judith Jansen                   Secretaris

Ronald Zaalmink              Penningmeester

Brigitte Beijer

Malou Teeuwsen

Heleen Engelbarts

Rianne Bisseling

Rebecca Engelbarts

Sabine te Pas

Bionda Seegers